22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
foto: https://www.venalacocina.com/
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients

· 300 g de mongetes verdes (en llauna)
· 300 g de pastanagons frescs
· 200 g de carabassó
· 250 g de bròquil
· 3 ous
· 1 tassó de llet desnatada
· ½ tassó de tomàtiga fregida
· Sal
· Nou moscada (opcional)

Tallam el pastanagó pelat i el carabassó en daus petits i els bullim. Bullim el bròquil i les mongetes per separat i ho reservam.

Seguidament batem els ous i els mesclam amb la llet i la tomàtiga fregida. Hi afegim la sal i la nou moscada.

Dins un motlo rectangular de silicona hi posam una capa de la mescla anterior i llavors una capa de bròquil, una de pastanagó i una de carabassó, alternades cada vegada amb una capa de salsa. Acabam amb una capa de mongetes verdes i la resta de salsa.

Finalment ho cuinam al bany maria dins el forn ja calent, a 200 °C uns 50 minuts, fins que el pastís estigui quallat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar