27.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 17 juliol 2025
Foto: adventurefoods.in

Ingredients

· 4 patates novelles grosses

· 1 albergínia retxada

· 2 tomàtigues de la pera

· 1 carabassó

· 8 alls

· 4 branquetes de romaní

· Un bon grapat de fulles de fabeguera

· 1 cullerada de moraduix

· Pebre bo

Netejam les patates i hi feim una bona grapada de talls cada 2-3 mm sense que arribin a baix de tot (una bona manera és posar un bastonet xinès a cada banda de la patata i així ens quedaran tots els talls iguals).

Tallam a làmines molt fines el carabassó, l’albergínia, la tomàtiga i els alls; i ho col·locam intercalant una làmina de carabassó, una d’albergínia, un parell de làmines d’all, una de tomàtiga i una fulla d’alfàbrega, i farcim els talls de les patates. Ho repetim fins que haguem omplit tots els talls i les posam dins bossetes fetes amb paper de forn. Hi afegim una branqueta de romaní, un polsim de moraduix i tancam les bosses.

Ho enfornam amb el forn calent i les coem a 220 °C durant una hora aproximadament. Les servim calentes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

darreres notícies

et pot interessar