Ingredients
· 4 patates novelles grosses
· 1 albergínia retxada
· 2 tomàtigues de la pera
· 1 carabassó
· 8 alls
· 4 branquetes de romaní
· Un bon grapat de fulles de fabeguera
· 1 cullerada de moraduix
· Pebre bo
Netejam les patates i hi feim una bona grapada de talls cada 2-3 mm sense que arribin a baix de tot (una bona manera és posar un bastonet xinès a cada banda de la patata i així ens quedaran tots els talls iguals).
Tallam a làmines molt fines el carabassó, l’albergínia, la tomàtiga i els alls; i ho col·locam intercalant una làmina de carabassó, una d’albergínia, un parell de làmines d’all, una de tomàtiga i una fulla d’alfàbrega, i farcim els talls de les patates. Ho repetim fins que haguem omplit tots els talls i les posam dins bossetes fetes amb paper de forn. Hi afegim una branqueta de romaní, un polsim de moraduix i tancam les bosses.
Ho enfornam amb el forn calent i les coem a 220 °C durant una hora aproximadament. Les servim calentes.