14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 16 maig 2021
Imatge de la web https://placeralplato.com/
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients (2 persones)

· 400 g de tomàtiga triturada
· 200 g de ciurons en conserva
· 100 g d’espinacs frescs
· 450 ml de brou de verdures
· 1 porro
· 1 carabassó
· 1 all
· 1 fulla de llorer
· 2 cullerades d’oli d’oliva
· Sal
· Pebre bo

Triam la part blanca del porro i la tallam a rodanxes. També rentam i tallam el carabassó.
Dins una paella amb oli calent posam el carabassó, el porro i l’all, i els saltam durant cinc minuts, remenant adesiara.

Seguidament hi afegim la tomàtiga triturada, el brou, el llorer i els ciurons prèviament esbandits amb aigua i escorreguts. Ho bullim tot cinc minuts.

Mentrestant, tallam fins els espinacs i els incorporam a la sopa, i ho deixam coure tot uns minuts més. Ho salpebram i ja estarà llest per servir

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar