11.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimecres, 7 maig 2025
Foto de https://unareceta.com/tartar-de-atun-sin-aguacate/

Ingredients 

  • 400 g de llom de tonyina
  • 1 culleradeta de gingebre fresc
  • Cibulet
  • 200 g d’arròs thai
  • 2 cullerades de vinagre blanc
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • Suc de mitja llimona
  • Sèsam torrat

Tallam els lloms de la tonyina a dauets, pelam i ratllam el gingebre i picam el cibulet; ho mesclam tot amb salsa de soja i ho deixam macerar dins la gelera uns trenta minuts.

Mentre bullim l’arròs segons les instruccions del paquet, afegim a l’aigua el vinagre i un poc de sal.

Amb l’ajut d’un cèrcol emplatam posant una base d’arròs, la tonyina marinada, el sèsam i uns talls de cibulet a damunt. Regam amb la marinada de la tonyina, i llest per servir.

Nota: si la tonyina és fresca per menjar-se-la cru, ho hem de congelar 48 hores mínim per evitar els anisakis

darreres notícies

et pot interessar