Ingredients
· 1,5 kg de patates vermelles
· 2 tomàtigues de cor de bou
· 2 tomàtigues blaves
· 2 cebes novelles
· 150 g de formatge parmesà ratllat
· Espècies per fer pinxos
· Romaní
· Oli verge en esprai
· Sal
Netejam i bullim les patates en aigua amb sal durant mitja hora. Les pelam i les tallam a rodanxes i les especiam lleugerament, amb les espècies per fer pinxos, les cobrim amb una capeta fina d’oli verge en esprai i les col·locam dins una greixonera de test, amb el fons untat d’oli.
A continuació tallam la ceba i les tomàtigues a rodanxes i ho anam col·locant per capes, alternativament: patates, ceba, tomàtiga i formatge ratllat, i acabam amb la tomàtiga empolvorada de romaní. Posam una ruixada generosa d’oli en esprai i ho enfornam durant 45 minuts a uns 190 graus.
Ho servim calent.
Nota: Les espècies per fer pinxos les trobarem a les carnisseries.