15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients
· 1 carcassa de pollastre
· 1 os de cuixot
· 1 os blanc salat
· 1 tros d’espinada de porc
· 1 cuixa de porc i un tros de coa
· 1 os de genoll de vedella o canya
· 2 pastanagons
· 1 porro
· 1 tros de nap
· 1 xirivia
· 2 patates mitjanes
· 1 tros d’api
· 1 tros de col
· Pasta de galets
· Sal
Per al farcit
· 500 g de carn picada de vedella i porc
· 2 ous mitjans
· 2 alls
· Julivert
· Pa ratllat

Preparam el brou posant tota la carn dins una olla grossa amb aigua. Quan comenci a bullir farà escuma i l’hem d’anar llevant. Hi afegim sal i ho deixam coure unes dues hores. Passat aquest temps hi afegim la verdura i ho deixam coure una hora més.

Per altra banda, mesclam la carn picada amb els ous, l’all, el julivert picat i pa ratllat. Bullim els galets devers dos minuts, els escorrem i els refrescam amb aigua freda. Un com refredats els farcim. Feim una mesura de cinc o sis per persona.

Escorrem el brou de l’olla abocant-lo dins una altra olla i en bullir hi afegim els galets i deixam que cogui segons el que ens indiqui el paquet. Hem de procurar posar molt de brou, ja que aquesta pasta creix, i no passar-nos en la cocció.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar