32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022

Ingredients
· 200 g d’arròs integral
· 1,5 l de llet sencera
· 4 ous
· 100 g de sucre moreno
· 100 g de prunes confitades
· 50 ml de Grand Marnier
· 400 g de maduixes
· 1 cullerada d’ametla picada
· 1 cullerada d’essència de vainilla

Deixam les prunes confitades tallades petites en remull dins el Grand Marnier durant mitja hora.

Bullim l’arròs dins una greixonera amb un litre de llet, 50 g de sucre i l’essència de vainilla, durant vint minuts, fins que es begui tota la llet.
Batem els ous i hi afegim mig litre de llet, 50 g de sucre, l’arròs i les prunes degotades. Ho abocam dins un motle dels que tenen un forat al centre i ho enfornam al bany maria durant quaranta minuts a 180 ºC. Ho deixem refredar.

Finalment, ho posam dins una font i omplim la part foradada amb 250 g de maduixes tallades i la resta de les maduixes liquades. Ho empolvoram d’ametla picada i ho servim.

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”