15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Imatge de la web https://www.divinacocina.es/
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients
· 10 patates mitjanes vermelles
· 2 tassons de brots de bròquil
· Llet de coco i ametla
· Farina
· 50 g d’anacards picats
· 50 g de pistatxos picats
· Sal i pebre bo

Preparam una beixamel amb la llet de coco i la farina, i la reservam.

Feim ben netes les patates i sense pelar-les les bullim juntament amb el bròquil. Després, ho escolam bé, i reservam el bròquil per una part i les patates per una altra.
Pelam i esclafam bé les patates, hi posam sal i pebre al gust, i les escampam sobre un film. Seguidament farcim amb el bròquil i ho enrotllam pitjant fins que quedi la forma de braç de gitano i retiram el film.

Ho posam dins una font de test i ho cobrim amb la beixamel i els fruits secs. Gratinam durant uns cinc minuts a 250 ºC o fins que s’hagi daurat. Ho servim ben calent ● Antoni Martorell

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar