14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients
· 2 naps
· ½ arrel de fonoll (el tubercle)
· 10 carxofes negres
· 4 safanòries morades
· 6 patates vermelles
· 1 ceba
· 6 alls
· ½ pebre italià
· 1 tomàtiga
· Moraduix
· Cúrcuma
· 1 pastilla de brou de verdures
· Oli i sal

Començam pelant i tallant els naps, l’arrel de fonoll, les safanòries i les patates en daus; llevam les fulles verdes de les carxofes i les xapam a quarts.

Posam una greixonera al foc, hi afegim les hortalisses i ho cobrim d’aigua amb un bon polsim de sal. Ho deixam coure a mig foc fins que les patates estiguin fetes.

A part, dins una paella, preparam un sofregit amb la tomàtiga rallada, la ceba ben menuda, els alls, el pebre italià a daus petits, una culleradeta de cafè de cúrcuma, una culleradeta de moraduix (si és fresc; si no, una culleradeta de cafè de sec) i una pastilla de brou. Quan estigui llest ho afegim a la hortalissa i ho deixam coure uns cinc o sis minuts.

Ho servim ben calent.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar