14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 12 abril 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ingredients
· 1 kg de porros
· 2 ous
· 1/2 litre de nata per cuinar
· Oli verge
· Sal i pebre bo

Sofregim els porros dins una greixonera afegint un polset de sal i una mica de pebre bo.
Feim degotar bé l’oli i reservam un parell de porros. Batem els ous, hi afegim els porros i un quart de la nata, i ho mesclam. Seguidament posam la mescla dins un motlo (millor un de desmuntable), prèviament engreixat, i ho enfornam a 180 ºC durant una hora al bany maria.

Preparam una salsa espessa amb els porros que hem reservat i la nata que ens queda, i ho reservam. Una vegada el pastís estigui cuit, el treim del motlo i el cobrim amb la salsa

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar