Ingredients
Esclata-sangs
Pebre
Aigua
Vinagre
Oli
Sal
Triam els esclata-sangs i les netejam; els petits les deixam sencers i els mitjans els xapam en dues o quatre parts.
Seguidament, els escaldam, els...
Ingredients
500 g de colflori
4 ous
200 ml de llet
Pebre bo
Oli d’oliva verge
1 culleradeta de pebre de tap de cortí
Sal
Separam les branquetes de la colflori i...
Ingredients
3 peces de tonyina
3 patates
2 cebes
2 alls
1 tassó de vi
1/2 tassó d’aigua
2 cullerades de pebre bord
Oli d’oliva
Sal
Orenga
1 fulla de llorer
Posam a bullir les patates...
Ingredients
500 g de colflori
4 ous
200 ml de llet
Pebre bo
Oli d’oliva verge
1 culleradeta de tap de cortí
Sal
Bullim la colflori, havent separat les branquetes, amb aigua...
Ingredients
3 albergínies mitjanes
1 tassa de salsa de tomàtiga de casa
100 g de formatge ratllat
100 g de mozzarella
1 ou
1 roll de llet
Oli d’oliva verge
Sal
Alfabeguera
Sal
Pebre bo
Tallam...
Ingredients-300 g de gírgoles de card-125 g de farina-900 g de llet d’ametla-Pebre-Nou moscada-Farina de ciuró -Galleta picada amb julivert
Rentam i picam les gírgoles ben...
ENTRANTS
Pastissets de carabassó
INGREDIENTS:
-1 carabassó blanc gros-250 g de farina integral-75 ml d’oli de gira-sol-200 ml de llet-1 culleradeta de llevat-1 ou-50 g de formatge ratllat-Moraduix-1...
Ingredients
4 lloms de bacallà
1 ceba grossa
500 g de tomàtiga
2 ous
Farina
Oli d’oliva
Julivert
Dessalam el bacallà 36 hores abans, li canviam l’aigua diverses vegades i el mantenim...
Ingredients
2 lloms de lluç
Gambes fresques
4 alls
1/4 de ceba
100 ml de nata lleugera
Oli d’oliva
Sal
Julivert
Tallam els alls i la ceba molt fineta o la ratllam, i...
Ingredients
Raoles de bacallà
300 g de bacallà
2 alls
2 grells
Julivert
2 ous
2 cullerades de farina
100 ml de llet
1 culleradeta de llevat en pols
Safrà en pols
Oli d’oliva
El vespre...