5.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 22 novembre 2025

Receptes

Pastís de pollastre i espinacs

Ingredients-1 làmina de milfulls-300 g d’espinacs-200 g de pollastre bullit i emmetxat-2 cullerades de formatge ricotta-2 ous-1 culleradeta d’all en pols-1 culleradeta de pebre...

Greixonera de moniato

Ingredients 1,5 Kg de moniatos 6 ous 325 g de sucre 1 tassó de llet (opcional) Dolces de bescuit (opcional) Una llimona ratllada Canyella en pols Coeu els moniatos al forn fins...

Llom de porc farcit amb formatge i ventresca

Ingredients -1 kg de llom-15 o 20 rodanxes de formatge d’"Hebra"-15 o 20 rodanxes de ventresca salada-Oli d’oliva-4 alls-1 cullerada de pebre bord-1 tassó de vi...

Confitura de magrana

Ingredients: 1 kg de magrana 300 g de sucre blanc Suc d’1 llimona 1 polsim de canyella 2 culleradetes de sucre de vainilla Desgranam les magranes evitant que quedi pell...

Esclata-sangs en vinagre

Ingredients Esclata-sangs Pebre Aigua Vinagre Oli Sal Triam els esclata-sangs i les netejam; els petits les deixam sencers i els mitjans els xapam en dues o quatre parts. Seguidament, els escaldam, els...

Flam de colflori

Ingredients 500 g de colflori 4 ous 200 ml de llet Pebre bo Oli d’oliva verge 1 culleradeta de pebre de tap de cortí Sal Separam les branquetes de la colflori i...

Tonyina encebada amb patates bullides

Ingredients 3 peces de tonyina 3 patates 2 cebes 2 alls 1 tassó de vi 1/2 tassó d’aigua 2 cullerades de pebre bord Oli d’oliva Sal Orenga 1 fulla de llorer Posam a bullir les patates...

Flam de colflori

Ingredients 500 g de colflori 4 ous 200 ml de llet Pebre bo Oli d’oliva verge 1 culleradeta de tap de cortí Sal Bullim la colflori, havent separat les branquetes, amb aigua...

Albergínies parmesanes

Ingredients 3 albergínies mitjanes 1 tassa de salsa de tomàtiga de casa 100 g de formatge ratllat  100 g de mozzarella  1 ou 1 roll de llet Oli d’oliva verge Sal Alfabeguera Sal Pebre bo Tallam...

Croquetes de gírgoles

Ingredients-300 g de gírgoles de card-125 g de farina-900 g de llet d’ametla-Pebre-Nou moscada-Farina de ciuró -Galleta picada amb julivert Rentam i picam les gírgoles ben...
- Publicitat -spot_img

darreres notícies

D’Institut Laboral a l’IES Felanitx, 75 anys d’història

Dissabte passat es varen complir setanta-cinc anys de la inauguració del curs de la...

Un aparcament per a 70 cotxes al carrer d’en Soler

L’Ajuntament ha comprat un solar d’uns 1.800 m² al carrer d’en Soler, número 27,...

La nova junta directiva del setmanari Felanitx

Després de l’assemblea general de l’Associació Cultural Setmanari Felanitx, celebrada el passat dia 8,...

Els actes del 25-N

L’Ajuntament i diverses entitats del municipi amb motiu del 25-N, Dia Internacional per a...

El domàs de la plaça de toros

El domàs que durant anys va presidir les corregudes de toros a la plaça...

75 anys de l’IES Felanitx

Comissió de difusió de l'IES Felanitx ▼ L’IES Felanitx va celebrar aquest dissabte el...