Facebook
Twitter
Actualitat
Política
Cultura
Opinió
Cartes
Entrevistes
Reportatges
Esports
Atletisme
Futbol
Curses per muntanya
Bàsquet
Vídeos
Hemeroteca
Dades d’interès
Subscriu-t’hi
Contacte
Cerca
Accedeix
Pulses PRO
Qui som
Contacte
Publicitat
Subscriu-t’hi
El meu compte
Accedeix
8.6
C
Felanitx
setmanari d'interessos locals
Diumenge, 28 desembre 2025
Facebook
Twitter
Escriu aquí...
Cerca
Dades
d’interès
Hemeroteca
Vídeos
L’Ajuntament informa
Inici
Actualitat
Política
Cultura
Opinió
Cartes
Entrevistes
Reportatges
Esports
Futbol
Bàsquet
Tennis
Atletisme
Curses per muntanya
Subscriu-t’hi
Pulses PRO
Gastronomia
Una essència en forma de flaire i gust
Articles
Miquel Estelrich Rosselló
-
4 desembre 2025
La tardor fa olor de pasta frita. A l’octubre, la flaire de bunyol agombola l’aire, els carrers i les portasses. El dolç per excel·lència...
Les ostres
Articles
Raymonde Calbo Laffitte
-
19 desembre 2024
Les ostres són per a mi un record entranyable de les festes de Nadal, el temps de la meva infantesa a França. Les consumíem...
Un vi negre de 4 Kilos, guardonat
Informació local
Redacció
-
12 gener 2023
Com ja és costum en aquests primers dies de l'any, l'Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV) dona a conèixer el llistat...
Pastís de pastanagó
Receptes
Lorenzo Tapia
-
9 desembre 2021
Ingredients · 120 ml d’oli vegetal · 200 g de sucre moreno · 2 ous · 85 g de nous moltes · 300 g de pastanagó pelat i ratllat ·...
Pinzellades culinàries
Articles
Raimonde Calbo Laffite
-
4 novembre 2021
Record quan fa molts d’anys el meu amic Tomeu, amant de la bona cuina, va demanar-me el significat de les paraules franceses gordon blu...
Cannolis farcits
Receptes
Lorenzo Tapia
-
7 octubre 2021
Ingredients Per a la massa: · 250 g de farina · 30 ml de vi blanc · 30 ml de licor Marsalla · 1 culleradeta de canyella en...
Saltat de carabassons amb gambes
Receptes
Lorenzo Tapia
-
16 setembre 2021
Ingredients · 4 o 5 xampinyons grossos · 1 carabassó · 2 alls · 8 o 10 llagostins pelats · Julivert · Oli d’oliva · Sal · Pebre bo Netejam els xampinyons i...
Menú d’estiu
Gastronomia
Lorenzo Tapia
-
19 agost 2021
Entrant: Rossellones amb vi blanc Ingredients: · ½ kg de rossellones o copinyes · 1 ceba · 250 g de tomàtiga triturada · 100 ml de vi blanc · Oli...
Menú vegetarià d’estiu
Vegetariana
Jaume Martorell
-
19 agost 2021
Entrant: Tomàtigues flonges Ingredients · 8 tomàtigues de casta grossa · 1 tassa de beixamel espessa · 4 ous · 2 cullerades de tomàtiga concentrada · 80 g de formatge...
Tonyina a la marinera
Receptes
Lorenzo Tapia
-
1 juliol 2021
Ingredients per 4 persones: · 4 lloms de tonyina · 1 ceba grossa · 4 alls · 150 ml de vi blanc sec · 1 culleradeta de pebre bo...
1
2
3
Pàgina 1 de 3
- Publicitat -
darreres notícies
Nadal
Molts d’actes de lleure per a celebrar el Nadal comercial
Gori Vicens
-
24 desembre 2025
0
Diumenge dematí hi va haver el concert de la banda i les corals Els dies...
Llegir més
Actualitat
Aprovat el pressupost municipal de 2026
Gori Vicens
-
24 desembre 2025
0
Amb els deu vots a favor del govern PP i PI, i set abstencions...
Llegir més
Actualitat
La Conselleria d’Educació destina 72.210 euros per bonificar les matrícules del Conservatori Municipal de Felanitx
Redacció
-
24 desembre 2025
0
La Conselleria d’Educació i Universitats ha concedit una aportació de 72.210 euros al Conservatori...
Llegir més
Actualitat
Nova coberta a l’escola de s’Horta
Redacció
-
24 desembre 2025
0
Divendres passat, darrer dia d’escola, al Reina Sofia de s’Horta es va aprofitar el...
Llegir més
Actualitat
Incendi a una portassa del carrer d’en Cifre
Redacció
-
24 desembre 2025
0
Divendres dematí, devers les set, es va avisar d’un incendi a una portassa situada...
Llegir més
Actualitat
L’IES Felanitx reforça els vincles entre Formació Professional i empresa amb les Jornades “Creixem amb l’FP”
Redacció
-
24 desembre 2025
0
L’IES Felanitx ha celebrat les Jornades “Creixem amb l’FP”, una iniciativa que ha convertit...
Llegir més