Facebook
Twitter
Actualitat
Política
Cultura
Opinió
Cartes
Entrevistes
Reportatges
Esports
Atletisme
Futbol
Curses per muntanya
Bàsquet
Vídeos
Hemeroteca
Dades d’interès
Subscriu-t’hi
Contacte
Cerca
Accedeix
Pulses PRO
Qui som
Contacte
Publicitat
Subscriu-t’hi
El meu compte
Accedeix
16.9
C
Felanitx
setmanari d'interessos locals
Divendres, 26 setembre 2025
Facebook
Twitter
Escriu aquí...
Cerca
Dades
d’interès
Hemeroteca
Vídeos
L’Ajuntament informa
Inici
Actualitat
Política
Cultura
Opinió
Cartes
Entrevistes
Reportatges
Esports
Futbol
Bàsquet
Tennis
Atletisme
Curses per muntanya
Subscriu-t’hi
Pulses PRO
Gastronomia
Les ostres
Articles
Raymonde Calbo Laffitte
-
19 desembre 2024
Les ostres són per a mi un record entranyable de les festes de Nadal, el temps de la meva infantesa a França. Les consumíem...
Un vi negre de 4 Kilos, guardonat
Informació local
Redacció
-
12 gener 2023
Com ja és costum en aquests primers dies de l'any, l'Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi (AEPEV) dona a conèixer el llistat...
Pastís de pastanagó
Receptes
Lorenzo Tapia
-
9 desembre 2021
Ingredients · 120 ml d’oli vegetal · 200 g de sucre moreno · 2 ous · 85 g de nous moltes · 300 g de pastanagó pelat i ratllat ·...
Pinzellades culinàries
Articles
Raimonde Calbo Laffite
-
4 novembre 2021
Record quan fa molts d’anys el meu amic Tomeu, amant de la bona cuina, va demanar-me el significat de les paraules franceses gordon blu...
Cannolis farcits
Receptes
Lorenzo Tapia
-
7 octubre 2021
Ingredients Per a la massa: · 250 g de farina · 30 ml de vi blanc · 30 ml de licor Marsalla · 1 culleradeta de canyella en...
Saltat de carabassons amb gambes
Receptes
Lorenzo Tapia
-
16 setembre 2021
Ingredients · 4 o 5 xampinyons grossos · 1 carabassó · 2 alls · 8 o 10 llagostins pelats · Julivert · Oli d’oliva · Sal · Pebre bo Netejam els xampinyons i...
Menú d’estiu
Gastronomia
Lorenzo Tapia
-
19 agost 2021
Entrant: Rossellones amb vi blanc Ingredients: · ½ kg de rossellones o copinyes · 1 ceba · 250 g de tomàtiga triturada · 100 ml de vi blanc · Oli...
Menú vegetarià d’estiu
Vegetariana
Jaume Martorell
-
19 agost 2021
Entrant: Tomàtigues flonges Ingredients · 8 tomàtigues de casta grossa · 1 tassa de beixamel espessa · 4 ous · 2 cullerades de tomàtiga concentrada · 80 g de formatge...
Tonyina a la marinera
Receptes
Lorenzo Tapia
-
1 juliol 2021
Ingredients per 4 persones: · 4 lloms de tonyina · 1 ceba grossa · 4 alls · 150 ml de vi blanc sec · 1 culleradeta de pebre bo...
Piteres de pollastre amb salsa de cervesa, mostassa i mel
Receptes
Lorenzo Tapia
-
24 juny 2021
Primer feim la salsa, mesclant la cervesa, la mel, la mostassa i la soja. Ho batem bé i ho reservam. Llavors netejam la pitera, la...
1
2
3
Pàgina 1 de 3
- Publicitat -
darreres notícies
Actualitat
Demanen que més de 12 camins rurals siguin declarats públics
Gori Vicens
-
25 setembre 2025
0
Aquests dies ha acabat el termini de dos mesos d’exposició pública del nou Catàleg...
Llegir més
Actualitat
El Projecte Closos,Gota d’Oli 2025
Gori Vicens
-
25 setembre 2025
0
Nou i important reconeixement al projecte d’excavació i investigació dels Closos de can Gaià....
Llegir més
Actualitat
Dissabte, la trobada de batucades i correfocs
Gori Vicens
-
25 setembre 2025
0
Dissabte durant tot el dia el Parc Municipal de sa Torre serà la capital...
Llegir més
Actualitat
La celebració del centenari de l’escola de Son Negre
Gori Vicens
-
25 setembre 2025
0
El llogaret de Son Negre es vestirà de gala aquest cap de setmana. I...
Llegir més
Actualitat
La fira de Sant Miquel
Gori Vicens
-
25 setembre 2025
0
Diumenge els carrers del centre del poble varen acollir la tradicional Fira de Sant...
Llegir més
Actualitat
Simulacre dels socorristes amb un rescat a Cala Marçal
Gori Vicens
-
25 setembre 2025
0
Periòdicament, els socorristes de les platges duen a terme diferents exercicis per anar practicant...
Llegir més